Det andra är baserat på det fantastiska two-ingredient-receptet för kakor som består av endast mosad banan och havregryn (jag brukar tillsätta hemgjort jordnötssmör eller hemgjord nutella i kakorna)
För jag är HELT säker på att det går fantastiskt bra att göra veganska cupcakes utan att tänja på smaklökarna det minsta lilla, eller tårtor som ingen skulle hugga in på och tänka ”om den bara hade innehållit äkta grädde
Gott, nyttigt och enkelt, så vill man ju att det mesta ska vara. Jag vill veta vad det är jag stoppar i mig och ser gärna att det är lite åt det hälsosammare hållet
Dessa är dessutom glutenfriaoch fria från raffinerat socker. Veganska bakverk behöver inte vara så krångliga, dessa är egentligen inte krångligare än ”vanliga” snickercheesecakerutor och dom blir automatiskt äggfria och mjölkfria
-Annie. – Våfflor med veganskagen. Nu så här efter påsken är jag ganska trött på tung mat och sötsaker. Istället är jag sugen på friska rätter som för tankarna till våren och sommaren
Pressa vitlöken och blanda väl med majonäsen. 3-6 msk vatten. Mixa allt i mixer låt stå och svälla ca 30 min eller mer. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 3-6 msk vatten. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader
Det ska inte vara supertunt utan se till att du har några mm höjd, se mina bilder för riktlinje. The post Sandwichglass – glutenfri, raffinerat sockerfriochvegansk appeared first on Hur bra som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.