Vegansk senapssill med aubergine
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 
1 stor aubergine
  • 1
1 dl senap

  • 11 tsk salt 

  • 12 msk socker 

  • 11 msk vinäger
  • 1
1 dl matolja

  • 11 dl matlagningsgrädde, exempelvis havregrädde 

  • 15-6 saltgurka, finhackad
  • 1
1/2 rödlök, finhackad

  • 11 dill 
Skala auberginen och skär i strimlor. Koka precis mjuk i saltat vatten, cirka 5 minuter. Låt rinna av på hushållspapper.

  • 1 Blanda senap, salt, socker och vinäger. Vispa i oljan. Rör ner grädden och saltgurkan. Vänd ner de avrunna auberginebitarna. Låt gärna vila i kylen över natten.

  • 1 Toppa med rödlök och dill innan servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.