Den hemgjordahollandaisen får här smak av färska örter. Denna sås passar utmärkt att servera till grönsaker, kött, fisk, kyckling eller till pocherade ägg, som en eggs benedict med örter
Jag hade förberett en räktårta på botten av kavring, äggrullar med färskost, gräslök och kallrökt lax, sallad med rädisorochärtskott, minibiffar av lammfärs, ugnsrostadpotatis med timjan, stekt minisparris med rostade pinjenötter och smulad chèvre, röra på chèvreost, minipajer med grillad paprika och chèvre, minipajer med brie ochmango chutney, nybakat bröd, kex, ostbrickaochvindruvor
Vispa i oljan. Rör ner grädden och saltgurkan. 1 stor aubergine. 12 msk socker . 1 1 dl matolja . 11 dill Skala auberginen och skär i strimlor. Koka precis mjuk i saltat vatten, cirka 5 minuter. 1Blanda senap, salt, sockeroch vinäger. 1Toppa med rödlök och dill innan servering