Blanda ingredienserna till dressingen och häll över pastasalladen. I dag fick jag lite sommarkänslor i köket, detta för att jag gjorde årets första pastasallad
Dela auberginen i två men låt stjälk-änden sitta ihop, lägg på en tallrik och fyll med persilje-röran underst och fetaosten på, ringla lite extra olivolja på toppen
Inlägget Ugnsbakadeveganska biffar med tofu och bönor dök först upp på BakingBabies. Under vår soul food-matvecka testade vi att göra veganska biffar som blev jäääättegoda
Ochmed tanke på att mina rabarber inte heller ska bli till sötsaker i år blev det till att laga en lite krämig bönröra med rabarber och sjökorall att lägga på auberginehalvorna
Dela auberginerna på längden, snitta ytorna och pensla med olivolja, salta och peppra. Vi åt det igår med grillade lammkotletter som fått marinerat i mortlade vitlöksklyftor och rosmarin
Så kom dessa veganbollar med salvia ochugnsbakadaubergine till. Ugnsbakadauberginemed Za’atar. Salvian i kombination medaubergine, zataar och en lite söt Salsa brava skapar en perfekt smak-match
Vår reseledare Ulla nämnde att hennes paradrätt är ”Melanzane alla parmigiana”, en vegetarisk rätt medaubergine som varvas med tomatsås, parmesan och mozzarella och sedan gratineras i ugn
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grillad kyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.