Matig, vegansk pastasallad med ugnsbakad aubergine och kronärtskockor
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g god och fin pasta (jag hade pasta med citronsmak, men det är inget krav)
  • 1 burk inlagda kronärtskockshjärtan
  • 1 burk svarta bönor
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 stor augbergine
  • 150 g körsbärstomater
  • 80 g ruccola
  • 2/3 gurka 1 kruka basilika
  • 0,5 dl olivolja
  • 0,5 dl basilikaolja (se recept nedan)
  • juice från 1/2 citron 100 g fejkon
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.