Veganskachoklad”cheesecake”rutor. Jag dyker rätt in, utan något som helst omhuldande, i världen av veganska recept nu när jag fick klartecken från er i mitt senaste inlägg
Ta ut chokladkakan ur ugnen när den är klar och häll på tosca-smeten. Chokladkaka. 1. Sätt ugnen på 200°C. Klä en 20x30 cm stor bakplåt eller bakform med bakplåtspapper
4 100 g skalad sötmandel 100 g vegansk vit choklad 1 bittermandel 1/2 dl vatten 1/2 dl rörsocker 1 krm salt 1 burk kokosmjölk (à 400 ml) Vid servering 250 g tinade frysta hjortron Lägg till i inköpslistan
Veganska kolakakor med saffran och vit choklad. Och jag tänker att jag ska delge er receptet på saffranssnittar med vit choklad som jag bakade till förra helgens dop
Paketet innehöll bland annat Zotter choklad som jag tidigare suktat efter. Ett inlägg om just Zotter choklad och historien bakom företaget kommer i veckan, för det är fint med företag med historier bakom sin verksamhet
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.