Ingredienser Portioner: 4 100 g skalad sötmandel 100 g vegansk vit choklad 1 bittermandel 1/2 dl vatten 1/2 dl rörsocker 1 krm salt 1 burk kokosmjölk (à 400 ml) Vid servering 250 g tinade frysta hjortron Lägg till i inköpslistan
Veganska kolakakor med saffran ochvitchoklad. Jag gjorde dem veganska genom att använda mjölkfritt margarin ochveganskvitchoklad som finns att hitta i välsorterade matbutiker
Scopa upp glassenmed en varm sked. Kör smeten i glassmaskinen till dess det fått en glasskonsistens. Det här är en vegansk dessert som görs på få ingredienser
Blanda med jämna mellanrum tills allt socker smält. Serveringsdags, ställ fram pannacottan, fördela hjortronen mellan tallrikarna, strö över pistagenötterna och hyvla vitchoklad över alltihop
Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Paleo - hemmagjordglass utan socker och mejerier. Hemmagjordmangoglass. Att äta "vanlig" glass ingår ju inte i paleokosten då det innehåller socker och mjölk (oftast) och en massa annat
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.