4 100 g skalad sötmandel 100 g veganskvitchoklad 1 bittermandel 1/2 dl vatten 1/2 dl rörsocker 1 krm salt 1 burk kokosmjölk (à 400 ml) Vid servering 250 g tinade frysta hjortron Lägg till i inköpslistan
Veganska kolakakor med saffran och vitchoklad. Jag gjorde dem veganska genom att använda mjölkfritt margarin och veganskvitchoklad som finns att hitta i välsorterade matbutiker
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
När cupcaken har svalnat kan du börja glasera och dekora dem med frostingen. Fyll sedan formarna med smeten upp till ungefär hälften och grädda i ugnen, ca 18-20 minuter, prova med en tandpetare, om den inte blir kladdig är kakorna färdiga
Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammans med sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Krämig och god vitchoklad mousse tårta med en chokladbotten. Tillsätt äggulorna samt gelatinpulver och vispa kraftigt med en elvisp till en krämig smet
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchoklad och saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.