Häll i skinkan och smaka av med salt och peppar. Vi brukar alltid spara en lite bit av julskinkan och för ett tag sedan togs sista biten upp ur frysen för att användas i en god pastasås
Fördela pastan på tallrikar och krydda med extra svartpeppar. Koka upp rikligt med vatten till pastan som kokas någon halvminut kortare än vad som står på paketet
Servera medpastaoch tex. Fler recept medpasta hittar du HÄR >>. Smaka av med salt/peppar och ev. Vispa ner redningen med en fin stråle i den kokande gräddmjölken
Pastan är glutenfria "snören" av majs från en italiensk tillverkare (italienarna är bra på det här med glutenfritt), och röran är en riktig goding - en smakrik blandning av champinjoner, purjo, vitlök, räkor, parmesan och en god kryddblandning
servera med nykokt pastaoch fisken. Häll på vetemjöl på torskbitarna och vänd runt så att det täcker. God knaprig fisk med en slät tomatsås och nykokt pasta4 personer400 gr fiskfilé jag använde torsk1 dl riven ost1 dl mannagryn2 ägg1 dl vetemjölolja och smörsalt och pepparTomatsås1 brk krossade tomater2 sardellfileér1 gullök1 morot1/2 brk vattensalt och pepparsmörDela torsken i rätt små bitar, salta och peppra och lägg på en tallrik. Blanda mannagryn ochost i en djup tallrik, blanda ägget med 2 msk vatten också i en djup tallrik. Sätt på en stekpanna med olja blandat med smör (skall vara ca 1 cm) låt den bli varm, när den är varm så lägg i fisken som du först vänt i ägget och sen i mannagrynsblandningen stek de tills de är bruna lägg upp på hushållspapper. TomatsåsenHacka löken och fräs den mjuk i lite smör, när den börjar bli mjuk så tillsätt sardellerna och fräs med, skala och skiva moroten under tiden, häll i tomaterna och moroten samt lite vatten låt det hela puttra i 10 minuter salta och peppra, mixa den med en mixerstav så att den blir slät. 1 dl vetemjölolja och smörsalt och peppar. 1/2 brk vattensalt och pepparsmör
Smaka av med ev. Men carbonara är ju en enkel och snabbgjord pasta att göra i ordning om. En smakfull pasta carbonara för den som vill njuta massor av ost i pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.