salt och nymald svartpeppar. 250 g pasta rigatoni. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
Om ni vill ha smalare variant ta hälfen vispgrädde och hälften mjölk. 50 gram smör , eller margarin 250 gram parmesanost , riven 3 krm salt 3 krm peppar Till servering 300 gram pasta , kokt, färsk 3 port kycklingfilé(er) , stekt eller ugnsstekt Köp receptet
Smaka avmed salt och peppar. Jag blandade smör med riven vitlök och persilja, bredde på frallor. Tänk på att köpa en parmesanost som är god, för det är skillnad på parmesanochparmesan
Stek pancetta och låt rinna av på hushållspapper. Blanda ner pancetta ochparmesan. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Smaka avmed salt och peppar. Lägg upp pastanoch svampsåsen i djupa tallrikar och toppa med. Stek den skivade löken mjuk på medelstark värme, tillsätt den skivade svampen och
Strö över riven ost. Låt fettet rinna av på hushållspapper. Vänd ner pastan. Tänk när vi får uteköket klart, dock inget som kommer hända i år, och vi kan stå ute tillsammans med fläktande vind och skära, blanda och tillaga på antingen grill eller muurikka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.