Häll i den färdiga tomatsåsen (eller gör en från grunden). -) Om du vill göra lunchlådan lite trevligare att titta på efter uppvärmingen så ha med dig lite extra färskriven parmesanost och toppa din lunch med
servera med nykokt pastaoch fisken. Häll på vetemjöl på torskbitarna och vänd runt så att det täcker. God knaprig fisk med en slät tomatsås och nykokt pasta4 personer400 gr fiskfilé jag använde torsk1 dl riven ost1 dl mannagryn2 ägg1 dl vetemjölolja och smörsalt och pepparTomatsås1 brk krossade tomater2 sardellfileér1 gullök1 morot1/2 brk vattensalt och pepparsmörDela torsken i rätt små bitar, salta och peppra och lägg på en tallrik. Blanda mannagryn och ost i en djup tallrik, blanda ägget med 2 msk vatten också i en djup tallrik. Sätt på en stekpanna med olja blandat med smör (skall vara ca 1 cm) låt den bli varm, när den är varm så lägg i fisken som du först vänt i ägget och sen i mannagrynsblandningen stek de tills de är bruna lägg upp på hushållspapper. TomatsåsenHacka löken och fräs den mjuk i lite smör, när den börjar bli mjuk så tillsätt sardellerna och fräs med, skala och skiva moroten under tiden, häll i tomaterna och moroten samt lite vatten låt det hela puttra i 10 minuter salta och peppra, mixa den med en mixerstav så att den blir slät. 1 dl vetemjölolja och smörsalt och peppar. 1/2 brk vattensalt och pepparsmör
Men tomatsåsen passar även alldeles utmärkt som komplement till kött eller kyckling. En smidig och snabb tomatsås som passar till zucchinipasta, raw lasagne och andra rawfoodrätter – eller så klart också till kokt, varm pasta
Fördela pastan på tallrikar och krydda medextra svartpeppar. Koka upp rikligt med vatten till pastan som kokas någon halvminut kortare än vad som står på paketet
Servera genast med ett bra italienskt rödtjut som matchar osten och njut. Till tonerna av italiensk musik meckar vi till portionerna och häller upp ett gott vin
Servera medpastaoch tex. Fler recept medpasta hittar du HÄR >>. Smaka av med salt/peppar och ev. Vispa ner redningen med en fin stråle i den kokande gräddmjölken
pastamedbiffochchampinjoner,. pastamedkrämigsås,. Idag äter vi den här krämiga goda pastan till middag och den är hur god som helst och väldigt enkel att göra
Mät upp och koka pastan enligt förpackningen, men ta gärna av den något för tidigt. Blanda i pastan. Fräs löken och champinjonerna på medelvärme i några minuter så champinjonerna mjuknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.