Förberedelser. 1. Tillaga fisken enligt förpackningen. 2. Tärna mango, avokado och fetaost. Strimla salladslöken, hacka chili och koriander samt kläm saften ur limen
Hej. Hoppas allt är fint med er. Själv sitter jag här i skrivande stund, egentligen alldeles för sent för mitt eget bästa, och försöker hinna ikapp med alla grejer jag behöver skriva och planera
Den här soppan, alltså. Ny favorit i Matrepubliken. Vi köpte limeblad när vi var på Green senast och ville göra något roligt, vilket resulterade i den här löjligt goda thaisoppan med tofu och kokosmjölk
Jag använde färsk gnocchi köpt i affären, då gick det snabbt att slänga ihop rätten. Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost
Så vi gjorde en “fuskvariant” med snabbnudlar och det blev galet gott det med. Vi tittade först lite snabbt på ett avsnitt från Chef’s table om kocken Ivan Orkin som är en riktig umami- och ramenmästare
Fransmännen tog med sig sin vana av att äta mängder med baguetter och vietnameserna insåg att det var både en lättbakad och supergod grej att som gick att snabbt få i sig