Varm champinjonpaté med portvinssås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl ris
  • 500 g champinjoner
  • 3 st schalottenlökar
  • 1 st vitlöksklyfta
  • hasselnötskärnor
  • 1 tsk timjan
  • 2 st ägg
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 2 tsk salt
  • peppar
  • 0.5 st morot
  • 2 st schalottenlökar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 5 st svartpepparkorn
  • 2.5 dl portvin
  • 3 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 1 msk maizena
  • 1 tsk socker
  • 1 msk smör
  • salt
  • peppar
  • svamp

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.