Den är så god att jag är helt till mig, minst lika god som lakritskolan medhavssalt. ) har vi köpt hem en lite större flaska glykossirap, jag hoppas att det ska funka bra det med
medhavssalt så gör det för det är helt underbart tokgott, det söta gifter sig. form och skära i bitar så hällde jag kolan i ischokladformar med hjälp av en choklad/knäcktratt,
Detta är en söt kola och med brytningen av havssaltet får du en underbar smakupplevelse. Om du har dem i form skär de med en oljad kniv innan kolan stelnat helt
Då var det dags att inviga min lilla "godis-baka" bokBoken är från Hemmets och den valde jag som en av många vinsttagare på en baksida där mitt brytbröd kom med i finalen
Den här kolan kokade jag och min syster i veckan, den smakade helt fantastiskt och jag ska absolut koka den igen, kanske till julafton då vi ska ha knytkalas, jag tar givetvis med mig något sött
Klä en form som är 20x30 cm med bakplåtspapper. Snitta upp vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg vaniljstång och frö, grädde, sirap, socker och smör i en kastrull och koka häftigt till 122°
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.