Den är så god att jag är helt till mig, minst lika god som lakritskolan medhavssalt. ) har vi köpt hem en lite större flaska glykossirap, jag hoppas att det ska funka bra det med
medhavssalt så gör det för det är helt underbart tokgott, det söta gifter sig. form och skära i bitar så hällde jag kolan i ischokladformar med hjälp av en choklad/knäcktratt,
Detta är en söt kola och med brytningen av havssaltet får du en underbar smakupplevelse. Om du har dem i form skär de med en oljad kniv innan kolan stelnat helt
Därmed är inte sagt att jag undviker viss mat, jag äter bara inte kopiösa mängder av det. Den energi som kroppen laddas med måste förbrännas annars vet vi alla vad som händer
Det blev vaniljkolor, knäck och jordnötsknäck som fick inviga boken. Då var det dags att inviga min lilla "godis-baka" bokBoken är från Hemmets och den valde jag som en av många vinsttagare på en baksida där mitt brytbröd kom med i finalen
Första advent idag, det ska jag fira med årets första julbord. Jul baka har jag börjat med för nästan en månad sedan, för ett tag sedan gjorde jag även året första julgodis
Klä en form som är 20x30 cm med bakplåtspapper. Snitta upp vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg vaniljstång och frö, grädde, sirap, socker och smör i en kastrull och koka häftigt till 122°
En riktigt god kola som man bara måste göra till jul. Vaniljkola Detta behöver du. 2 dl vispgrädde 1 dl ljus sirap 3 dl strösocker 100 g smör 1/2 vaniljstång eller 1 msk vaniljsocker Så här gör du
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.