Den är så god att jag är helt till mig, minst lika god som lakritskolan medhavssalt. ) har vi köpt hem en lite större flaska glykossirap, jag hoppas att det ska funka bra det med
Chokladdoppad lakritskola medhavssaltDen var verkligen lika god som jag trodde. I Johanna Westmans bok Julgodis för små och stora sockerbagare finns massvis med goda recept och denna kola har jag varit sugen på att testa länge
Inlägget Chokladdoppad lakrits medhavssalt dök först upp på theVeganista. Mitt absoluta favoritgodis, all time, är chokladfabrikens choklad med lakrits och havssalt
Igår fick vi iaf gjort en godissort till som ska vara med på gottebordet. Ta av från plattan och rör i smöret och häll sedan smeten i en form med bakplåtspapper, ca 20x20 cm
medhavssalt så gör det för det är helt underbart tokgott, det söta gifter sig. form och skära i bitar så hällde jag kolan i ischokladformar med hjälp av en choklad/knäcktratt,
Detta är en söt kola och med brytningen av havssaltet får du en underbar smakupplevelse. Om du har dem i form skär de med en oljad kniv innan kolan stelnat helt
Strö lite havssalt på toppen innan chokladen har stelnat. Klä en form, ca 20x20 cm, med bakplåtpapper. Ett recept ur Julgodis för små och stora sockerbagare av Johanna Westman
Strö lite havssalt på toppen innan chokladen har stelnat. 1Ca 60 stycken3 dl vispgrädde 3 dl strösocker 1 dl sirap 1 msk kakao 0,75 dl turkisk peppar 2 tsk smör 200 g mörk chokladKlä en form, ca 20 x 20 centimeter, med bakplåtspapper
Dekorera kolorna med en liten nypa havssalt. Smält choklad över ett vattenbad, låt den svalna rejält innan du doppar kolan som du skurit i lagom stora bitar med en varm kniv
Blanda havregryn med mandelmjöl, kokosmjöl, stevia strö och vaniljpulver. När kakorna kallnat smälter du cirka 70 gram choklad tillsammans med 1 tsk kokosolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.