Semlor är en av mina favoriter och jag äter dem med varm mjölk i djup tallrik med sked. Jag har provat lite olika varianter men alltid tyckt att den traditionella semlan ändå alltid varit bäst
Det råder verkligen semmel-hysteri just nu. Och jag som älskar detta ljuvliga svenska bakverk gick ju bananas när jag såg Prinsess-semlan som skapades av Markus på Thimons konditori och bageri
Jag tänkte att det skulle vara roligt att införa en veckosammanfattning här på bloggen där jag varje söndag listar de 3 mest populära recepten från veckan som gått
Det doftar ljuvligt av kardemumma i mitt kök ljus nu efter alla semmelcupcakes, rulltårtssemlor, prinsess-semlor och dagens frukostsemla i semmelwrapsformat
Just som jag trodde att jag bakat klart semlor för i år efter att jag bakade semmelkladdkaka tidigare i veckan så kom chokladsemlan upp i sociala medier
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.