Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Krydda med salt och peppar och lägg i en form. Vispa samman grädde, pepparrot, dill och äggula. Garnera med dill och servera med kokt potatis och citron
Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Servera på varma tallrikar med rotfruktsstavar och rucolasallad, brynt smör och nyriven pepparrot. Lägg över i en långpanna med bakplåtspapper i botten
Servera fisken med potatis med sås, salladen och toppa med riven pepparrot. Hacka löken fint, värm den med vinäger och vitt vin i en kastrull till en reduktion
Punka på cykeln, buss från jobbet, sen till dagis, avfrosta frysen inför morgondagens kyl/frys-byte, mat till Oliver, baka kaka till morgondagens ledighetslunch, trött lilleman som vill vara med överallt och röra
Dela rödspättan i fyra bitar och krydda med salt och peppar. Riv pepparroten fint. Lägg fisken med skinnsidan upp på en plåt och ringla över olja och smörklickar
Godast tycker jag det blir om man använder färsk vitkål och serverar med extra smör och citron. Ugnsbakadvitkål Ett snabbt, enkelt gott och dessutom billigt tillbehör till middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.