En vegetarisk gryta som för den skull inte behöver skrämma bort några köttätare. Perfekt till exempel med grillad kyckling till grytan, eller färsbiffar, eller kryddiga korvar
1. Indisk daal. Skala och finhacka lök, vitlök och ingefära. Skölj och finhacka chili. 2. Hetta upp olja i en kastrull och fräs lök, vitlök, ingefära och chili med garam masala och gurkmeja
4 rödbetor. 1200 g getost. 1flytande honung. 1pinjenötter. 1salt. 1ruccola. 14 rödbetor 200 g getost flytande honung pinjenötter salt ruccolaSkala och koka rödbetorna i ca 20 min
1 st zucchini. 10,5 st citron. 140 g parmesan. 1salt. 1svartpeppar. 1olivolja. 1Ingredienser 1 st zucchini 0,5 st citron 40 g parmesan salt svartpeppar olivolja Skriv utGör så här