Putsa och skär svampen i små bitar. Hacka löken. Värm upp oljan i en tjockbottnad kastrull och fräs löken varsamt så att den blir genomskinlig utan att ta färg
Skär kålen i små bitar. Skala och skiva morötterna. Fräs kål och morötter i smör tills kålen mjuknar. Späd med vatten och buljongtärning och lägg i kryddorna
onsdag, den 5 oktober 2016, kl. 09. 00. Vegetarisk pizzadeg gjord på röda linser. Alltså denna pizzan är så vacker och färglad, man vill bara äta upp den
God damn, så gott. Vegetarisk mat som denna kan jag tänka mig att äta ofta. Jag kände rent spontant att resterna inte borde följa med Lars till jobbet, utan sparas till mig
Underbara höst med sina färger och svala luft. Men också för alla dessa underbara grönsaker. Förutom att jag snöat in fullständigt på soppor i höst så har även diverse olika sorters pajer blivit testade i köket
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Ingredienser Portioner. 4 400 g halloumiost 1 burk thai satay curry grytbas (à 400 ml) 65 g babyspenat 1/2 ask plommontomater (à 500 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 1 msk olja Lägg till i inköpslistan
Många nyårslöften handlar om att äta nyttigare och. röra på sig mera. Många förespråkar också att man ska ha minst en köttfri måltid i veckan så varför inte prova denna vegetariska gryta med limeyoghurt