Trerätters middag till fest
Kostrådgivarna
Kostrådgivarna
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Laxmousse 4 port
  • 150 g gravad lax
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk hackad dill
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 msk pressad citron
  • Salt och peppar
  • Skär laxen i mindre bitar och mixa snabbt till en grov smet. Tillsätt crème fraiche, citron, örter och lite kryddning.
  • Ädelostsås med purjolök 4 port 2 dl riven gräddädel
  • 1 dl finhackad purjolök
  • 2 msk smör
  • 3 dl grädde
  • 1 dl vitt vin
  • 2 tsk torkad dragon
  • 1 tsk buljongpulver, ekologiskt
  • 1 tsk vit balsamvinäger
  • 1 tsk torkad persilja
  • Salt och peppar
  • 1 blomkålshuvud i buketter
  • 2 orange paprika
  • 2 stora vitlöksklyftor
  • ½ dl smält smör
  • Havssalt och chiliflingor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.