800 gram
med färsk chili och färsk basilika samt honung, olja, vitlökskross, hack från det gröna på gul lök i knippe, bbq-sås, mörk soya, dijónsenap samt salt och svartpeppar. Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe. Till serverade jag såklart en riktigt fet bearnaisesås som ni har recept på här.
Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Skala och grovhacka vitlöken samt den färska ingefäran
Jag kryddade med flingsalt och så lite riven ost på toppen. Funderade hit och dit beträffande dagens middagoch det enda jag visste var att vi skulle äta helstekt fläskytterfilé
Lägg det på ett dubbelvikt ark plastfolie och forma till en smällkaramell. Det kan variera lite mellan olika blandningar och märken så kolla på förpackningen och smaka dig fram
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor ochpå bilder som inspirerar dig när du känner sug. När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp tilloch blir inspirerad av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.