Häll idegbunkenoch slå påresten av vattnet kallt. Smula jästenoch rör ut denilite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna påbrödgaller
Men först tänkte jag påminnaer gamla läsare ochtipsaer nya läsare om dettavansinnigtgodavitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgonoch passar till nästan vilkenmåltid som helst
Tillserverade jag såklart enriktigt fet bearnaisesås som ni har recept på här. Onyttigt, julgodis. Det är också viktigt att äta sunt ochhellerinte snåla på det godailivet
Vi har gäster här i kväll tillmiddag det är M och de små godingarna M&M, det gäller att inte äta allt påen gång nu har vi tomtepannacottan kvar det fårblilitesenarei kväll
Rom efter smak ( Jag användergreenIsland från Mauritius som är mildismakenochgod. Mixar alla ingredienserimixer med liteisbitaroch häll i stora glas ochdekorera med ananasbitar
Skriv annars ikommentarsfältetifall det skulle gå åt skogen…ellerifallden blev riktigt bra=). Låt såsen koka ihop några minuter, och ha imaizenamjölifalldenbehöver få enlite tjockare konsistens
Rör om tillsosten smält. Lägg ihönsbuljongtärningarnaochphiladelphiaosten. Servera soppan med bröd. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örterochvitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örterochvitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötteroch purjolök ivatten 5 min
Riktigt mättande med mycket energioch snabbt lagat till lunch ellermellis. Det skadar ju inteheller att det smakar riktigtriktigtgott med dessa enklaingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.