Räk&Äggtårta till fest
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 200 g Kavring (Pågens är god tycker jag)
  • 80 g smält smör
  • 340 gram resnade räkor, jag använder räkor på burk till fyllningen, vikten avser avrunnen vikt
  • 4 kokta ägg (jag kokar dem precis fasta, dvs inte så att gulan blir torr)
  • ½ röd lök
  • 150 g Philadelphia Naturell
  • 1,1 dl Creme Fraiche
  • 1½ msk majonäs
  • 2 gelatinblad 2 msk dill, hackad
  • ½-1 msk färskpressad citron
  • en liten nypa salt
  • lite vitpeppar
  • 340 gram resnade räkor, jag använder räkor på burk till fyllningen, vikten avser avrunnen vikt
  • 4 kokta ägg (jag kokar dem precis fasta, dvs inte så att gulan blir torr)
  • ½ röd lök
  • 150 g Philadelphia Naturell
  • 1,1 dl Creme Fraiche
  • 1½ msk majonäs
  • 2 gelatinblad 2 msk dill, hackad
  • ½-1 msk färskpressad citron
  • en liten nypa salt
  • lite vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.