Ett härligtfiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagningmedlitelyxigare touch, använd gärna en färsk torskryggtill receptet som höjer receptet ännu mera tillsammansmed alla smaker
Dela torsken i fyra portionsbitaroch stek dem hastigt på köttsidani en rejäl klick smör på medelvärme så att den får en fin yta, Lägg över på ugnsfat och häll över smöret
Konsistensenoch smaken på torsk sopar banan med de andra torskfiskarna. Torsk är en av minafavoritfiskar, och den är återigen helt ok att äta då man kan få tag ifinfin odlad torsk
Torskrygg skulle det bli. Värm igenochringlaiolivoljatills du är nöjd medkonsistensen. Fiskbilen kommer till byn och är ett självklart mål sedan flera år tillbaks
Torskryggeniportionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna. Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligtmed smör över dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.