Lägg smöret i kastrullen och ha i mjölet. Det var faktiskt Magnus som kom med idén så jag googlade snabbt reda på ett recept som såg bra ut och det blev Per Morbergs variant
Blanda lite pressad citron, citronskal och finhackad dill med rumsvarmt smör. Tillbehör denna kväll blev gräddstuvad spenat, jordärtskockspuré, ett citron- ochdillsmöroch sparrispotatis
Stek dem med köttsidan ner i en rejäl klick smör tills den fått lite färg och yta. smöroch olja. smör. Torskrygg med parmesansmul och spenatTorskrygg som jag köper färsk i fiskbilen från Lomma är fiskens Rolls Royse
Lägg fisken ovanpå och garnera med ansjovis, pepparrotoch persilja. Jag valde att steka allt i pannan och var noga med att ösa ordentligt medsmör över torsken under stekningen
Kör i båda i denna formen och så i med lite gräslök och lite annat gott. Servera med pressad potatis. såååå vips har ni en enkel och god fiskrätt som smakar ljuvligt
Rör samman crème fraiche och sweet chilisås, smaka av så du blir nöjd med hettan. Vi serverade wookade grönsaker med sesamfrön till vår gratäng, vad du väljer att ha till får du själv avgöra - så snälla är vi
En härlig hälleflundra kombineras med de två givna tillbehör i form av skirat smörochpepparrot. Servera allt på varma tallrikar med kokt potatis av sparristyp samt riven pepparrot
Toppa sen med räkor, ägg, rödlök, pepparrotoch dill. Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
4 bit torskrygg (á 150 g) vitt vin lagerblad salt vitpeppar 24 färskpotatisar salt 1 knippe dill 30 g bladspenat olja, till stekning salt 12 gröna sparrisar 200 g färsk pepparrot, riven 500 g räkor med skal dill, efter smak 500 g smör
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.