fisk, inlagd sill, m. Dela fisken i portionsbitar och lägg i en ugnsform. Jag serverade min fisk med potatismos som jag blandat ner färsk dill i, sparris och rivna morötter
Dessa små biffar är superenkla att göra och är ett lite roligare alternativ till vanlig lax i ugn (även om det är extremt gott också) Man kan även göra dem lite större och ha dem som fiskhamburgare
Fisk. fisk,. Salta och peppra fiskblocket på båda sidor och lägg över purjolöken. Häll på grädde och vatten och sjud under lock tills fisken är helt vit och lätt faller isär
4 600 g spättafilé 900 g fast potatis 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten salt och peppar 1 kruka dill 250 g broccoli 1 citron Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
sidorna om fisken. Rör ihop grädden och de krossade tomaterna och smula ner fiskbuljongen. 1 fiskbuljongtärning. 1 fiskbuljongtärning 300 gram broccoli fryst
)Tänkte dela med mig av ett enkelt, gott och nyttigt fiskrecept. Fiskens omega 3-fettsyror skyddar ju våra hjärtan, men de är även bra för vårt kom-ihåg. Omega 3 förbättrar nämligen våra hjärnors kapacitet, det finns alltså fler än en anledning till att äta fisk ofta. Senapstorsk4 portioner 400 g torskfilé1 stor purjolök1 tsk salt1 krm vitpeppar1,5 msk senap2,5 dl matlagningsgrädde Till servering och garneringPotatis eller risCocktailtomater Gör så härLåt fisken tina lättSkär purjolök i fina strimlorFräs purjolöken mjuk med olja i en stekpanna Smaksätt med salt och pepparSkär fisken i tunna skivor Bred senap på fiskskivornaVarvafisk och purjolök i en ugnsfast formHäll över gräddenGrädda i ugn i 225 grader i 20 minuterGarnera med tomater 4 portioner
Lägg svampröran i en ugnsfast form med fiskfiléerna ovanpå. 500 gram fryst, tinad vit fiskfilé. 1/2 fiskbuljongtärning. Häll över buljongsåsen och gratinera i mitten av ugnen i cirka 20 minuter tills fisken är genomlagad. 500 gram fryst, tinad vit fiskfilé. 1/2 fiskbuljongtärning
Ja, vi är smått fisktokiga i vårt kök och det är tydligen inte helt fel eftersom vi då också påminner andra om att det är hög tid att laga till firre, eller hur Annsofi