Torskrygg med gräddstuvad spenat och jordärtskockspuré
Mörk o Mat
Mörk o Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Torskrygg
  • 4 pers
  • 600 gram torskrygg
  • 1/2 dl parmesan
  • 1/2 dl ströbröd
  • rivet skal från en citron
  • rivet skal från en lime
  • salt och peppar
  • 250 gram frusen bladspenat
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1-2 scharlottenlökar 1 tsk honung
  • salt och peppar
  • 6-7 jordärtskockor 1 vitlöksklyfta 1/2 dl grädde
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.