ev lite salt och peppar. Ingredienser. Rör ihopfyllningenoch fyll laxen. lite salt & peppar efter smak. Under tidenvispaihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond
Fler fina matlåderecept hittar man HÄR och HÄR. Förra veckans fiskgratäng. Salta och peppra. Och det är inte bara pengar man sparar på att ta med sig en matlåda, utan man gör en insats för miljön också genom att minskamatsvinnet
Salta och peppra. Smula fiskbuljong över. 800 g torskfile. 12 msk hackad dill. 11 st fiskbuljongtärning. 11 tsk dijonsenap. 1Om stora torskfiléer – dela dem iportionsbitar eller rulla ihop dem. 1Lägg torskbitarnai en ugnssäker form. 1Blanda ihopvispgrädde, crème fraîche, dillochdijonsenapi en skål. 1Häll såsen över din torskgratäng och sätt ini ugnen i ca 20 minuter. 1När gratängen är klar i ugnen, toppa med skalade räkor. 1Servera gärna tillsammans med kokt potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.