Jäs som vanligt, pensla och grädda. Trevlig kväll / A-L. Brukar passa på att baka tidigt på morgonen för att undvika den värsta hettan både för mig och jäsningen
Tipsen har jag samlat på mig genom tiderna. Jag ska förklara längre ner hur man gör. Tvista degen genom att hålla en ände i varje hand ochsnurra åt motsatt håll
Jag har också provat många olika recept i jakten på den perfekta vetedegen/bullen och kommit fram till att det bästa bullarna är de som man gör med en fördeg och ordentligt med jästid
Jag har bestämt mig för att börja tänka lite mer internationellt med mina sociala medier och mina recept framöver, så det kändes som det naturliga att göra
Ett salladsblad och en dillkvist kan också få vara med som dekoration. Bryn lök, selleri, tomatpuré och krossade hummerskal i smör i en kastrull någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.