Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Idag blev det torskryggfiléermed Philadelphia Pepparrot, dilloch lök. Serverades med kokt färskpotatis och romanescoblomkål som är en ny favorit, smakar som broccoli fast i form av en blomkål
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrotoch skirat smör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöret och en hög härligt rivig pepparrot
Dela sedan gurkan i mindre bitar och blanda med skalade räkor och lite finhackad dill. Dela torsken i fyra portionsbitar och stek dem hastigt på köttsidan i en rejäl klick smör på medelvärme så att den får en fin yta, Lägg över på ugnsfat och häll över smöret
Tina torskryggen om den är fryst. Servera torsk med rödbetskross ochpepparrotsyoghurt. Blanda salt och socker med vattnet och rör om så att det löser sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.