Kärna ur dem med ett kul-järn eller en tesked. Ta ut stekpannan och lossa runt kanten på tarten. Lägg ett stort fat upp och ner över stekpannan och vänd snabbt så att tarten vänds upp på fatet
Ingredienser- 5 äpplen, fasta och helst svenska. - 50 gr smör- 1 dl råsocker- 1 dl mörk sirap- 3 kanelstänger- 2 tsk malen kanel- 5 frysta smördegsplattorHur gör man
Add the cream-yolk mixture, a little at a time, until just combined. The pastry will tear if you just lift it, so gently wrap it round your rolling pin to lift and unroll it over your tart case
Tarte tatin fast med päron. Ta ut tarten och låt svalna. Lossa försiktigt kanterna med en vass kniv och stjälp sedan tarten upp och ner på ett serveringsfat
Koka upp hallonpurén med socker, smör, citronskal- och saft. Ta ut från frysen och grädda pajskalen mitt i ugnen tills dom fått en gyllenbrun färg, i 10-12 minuter. Häll sedan 1 msk Halloncurd i pajskalen och ställ in i kylen ca 30-40 min. 2015-08-24 @ 16
Nyp snabbt ihop alla ingredienserna till degen och låt den sedan vila kallt minst en timme. Smält hälften av smöret tillsammans med 2 dl socker och vatten i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.