Svartpepparstekt kalkonfilé med bönor och dijonsenapssås
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bönsallad
  • 2 dl mellangrädde, 27 %
  • 1 msk majsenaredning
  • 1 msk ljus dijonsenap
  • salt
  • peppar
  •  
  • Kalkon
  • 2 msk hel svartpeppar
  • 600 g kalkoninnerfilé
  • salt
  • rapsolja till stekning
  • klyftpotatis till servering
  • 1 msk konc kycklingfond
  • 1 dl vatten
  • 100 g haricots verts
  • 1 burk vita bönor, sköljda (250 g)
  • 1 burk kidneybönor, sköljda (250 g)
  • 1/2 rödlök, skivad
  • 1/2 msk balsamvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk hackad persilja
  • salt och svartpeppar
  •  
  • Dijonsenapssås
  • 2 schalottenlökar, hackade
  • 1 msk smör
  • 1 dl vitt vin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.