Det här är en jättesats med soppa, som jag gjort och frusit in i lagom stora förpackningar. Både morötter, chili, vitlök, ingefäraoch gurkmeja är starkt inflammationsdämpande, och passar därför extra bra när man behöver lite extra näringsmässig ompyssling efter sjukdom eller olika ingrepp
Servera chilinmed t. Personligen gillar jag att servera den med kombinationen ris och quinoa, då det bidrar med olika textur, men enbart quinoa eller ris är också gott
Tillsätt vita bönor i dess tomatsås, tomatpuré och vatten. Strimla fläskfilén tunt och lägg i ugnsformen med marinaden och blanda om så att allt kött marineras
Skölj bönornaoch låt dem rinna av. Blanda i bönorna när ett par minuter av koktiden återstår. Servera chilinmed varma tortillabröd, nachos eller ris och avokadoyoghurt
Smaka av med salt, peppar och ev lite chili. Skala morot, lök och vitlök och hacka dem grovt. Fräs morot, lök och vitlök i smör i en stor tjockbottnad kastrull
salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svarta bönor, sköljda. 1/2 röd chili, tunt skivad. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar. 1/2 röd chili
Blanda honungen medchilioch kryddor och gnid in köttet med kryddblandningen. Blanda stekfettet med vatten och ös karrén med vätskan några gånger i ugnen
Skulle du önska mer chilihetta kan du alltid smaka upp soppan med lite sambal oelek eller chiliflingor det sista, och vill du av något skäl inte använda fisksås så kan du naturligtvis köra på vanligt salt istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.