Toppa dinköttfärslimpa med tomatsås och fördela skinka, champinjoner och mozzarellaost över. Blanda samman alla ingrediensertillköttfärslimpan och tryck ut köttfärs i en ugnsfast form
Denna gången (har gjort något liknandeinnan) gjorde jag köttbullarna extra stora och kryddade dom med färsk chili, persilja och vitlök – och för att piffatillköttbullarnalite extra tryckte jag in en bit fetaost i dom också - blev riktigtkrämigt och gott, så hoppa inte över fetaosten om ni gör detta
När köttbullarna är klara i ugnen, ta ut och lägg ner dem itomatsåsen. Forma lite större köttbullar med hjälp av lite vatten i handflatorna, då klibbar det mindre
Idagvill jag tipsa er om en barnvänlig gratäng som passar lika bra en vardag som helg och framför allt så uppskattas den lika mycket av både stora som små i detta huset
Forma smeten tillköttbullar och lägg dem itomatsåsen. Låt såsen puttra medan du gör köttbullarna. Koka upp tomater, vatten, paprikaibitar, sköljd och skivad purjolök, salt, peppar och basilikai en gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.