Höstens grytor och soppor som följer med intillvintern, vårens primörer och sommarens grillningar - alla har dom sintjusning och är på något vislika efterlängtade
På senare tid har jag fyllt webbsidorna med tankar om klimatet och maten…. Hur dum får man bli. Kanske något för ett fredagsmys, särskilt om barnen skriker ”Tacos” och du inte står ut med tanken på att än en gång kladda ner hela ansiktet med köttfärs och guacamole
Vill du ha lite mer italiensk smak pådinaköttbullar. Stek påiliteolivolja. -) En klassisktomatsås som fått puttra ett tag kompletterar köttbullarna perfekt
Skala och skivapotatis och morot. Skala och hacka lök och vitlök. Strö över persiljavidserveringen. 14 st potatis. 11 st vitlöksklyfta. 11 tsk kinesisk soja. 12 msk hackad persilja. 1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smuligi en gryta med smör. 1Lägg ner allt i grytan och tillsätt, vatten, fond, salt, peppar och soja. Låt koka i 15–20 minutertillspotatisen är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.