Tillsätt paprika och avrunna nudlar, stek dem med grönsakerna och tillsätt sist tofu. Peppra enligt smak Skär tofun i mellanstora kuber och stek dem i marinadblandningen
Stek champinjonera tills de får fin yta, lägg i den hackade rödlöken och svartkålen, stek tills svartkålen blivit mjuk, lägg i det stekta sidfläsket och ta av från plattan
Polentamed tomat och harissa, spenat ochstekt ägg. Jag tyckte det verkade lite udda att servera ett lösstekt ägg till, men det passade faktiskt riktigt bra ihop med de andra smakerna och konsistenserna
Servera polentanmed grönsakerna och parmesankrämen. Vispa ner polentanoch koka på svag värme under omrörning tills gröten är tjock och släpper från grytans kanter
Dela tofun i kuber och smaksätt med salt och peppar. En sak som jag äter ofta i Italien, men som inte direkt tillhör vanligheterna bland gurkor och tomater hemma på ICA (ochdärmed är rätt svåra att få tag på i Sverige) är kronärtskockor
Tillsätt polentanoch rör hela tiden i botten medan den kokar. Slå ut polentan i en oljad form. Koka upp Touch of Taste kycklingfond med vatten och mjölk
Och dessutom, om den redan från början ska stekas går det lättare med en tjockare och lite stabbigare polentagröt än den krämiga och lösa varianten, vilken jag för övrigt tycker är godare att äta
Skär sparrisen i bitar och fräs tillsammans med löken ett par minuter. Beroende på vilken typ av tofu du använder kan den stekas med längre eller kortare tid
Stekte några kantareller till och serverade med röd vinbärsgelé och vitlöksbröd. Potatisgratäng behöver kompletteras med starkare smaker, och den rökta fläskfilén var superb till ochmed den söta gelén
Enkel japansk sushibowl medtofu, grönkål och sesamfrön. Det här receptet är inspirerat av södra Frankrike och Provence med oliver, örter och mustiga smaker
Sedan någon vecka tillbaka har jag spanat in ett recept på en pizza med blomkål som jag tyckte både lät och såg god ut, så idag gjorde jag slag i saken och gjorde en variant på ursprungsreceptet
Skär tofun i små tärningar och blanda med grönsakerna i stekpannan. Dessvärre måste jag erkänna att jag fortfarande har svårt för bladgrönt och allt för mycket råa grönsaker så klassiska sallader lyser med sin frånvaro i Miss Meisters kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.