Stekt polenta med rödlöksmarmelad, shitaketapenade och rökt tofu
Tastecelebration
Tastecelebration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3-4 personer
  • Stekt polenta
  • Ingredienser
  • 1 liter vatten
  • 2 tsk löst buljongpulver (gärna hemgjort buljongpulver)
  • 1/2 tsk salt (om du använder osaltat buljongpulver)
  • 250 gram instant polenta
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salvia (torkad eller färsk)
  • 1 tsk rosmarin (torkad eller färsk)
  • 1 tsk timjan (torkad eller färsk)
  • Ingredienser
  • 4 rödlökar 2 msk olivolja
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 3 msk agave eller dadelsirap
  • salt och peppar
  • 1 msk färsk, repad timjan
  • Ingredienser
  • 1 stor gul lök, ca 400 gram Deoderiserad kokosolja att steka i plus 1 tsk när du mixar det
  • 150 gram färsk shitakesvamp
  • 2 tsk tamari
  • Salt och peppar
  • 1 tsk torkad timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.