Slå mascarponesåsen över köttet. Bryn köttet i lite olja, salta och peppra. Vispa ihop fraiche, mat extra, mango chutney, sambal oelek, mascarpone och buljong
Slå såsen över kött och grönsaker. Mest roligheter alltså. Som varmrätt blev det fläskfilégratäng smaksatt av paprikaost, till det ugnsrostad potatis och en god sallad
Servera med bearnaisesåsoch rönnbärsgelé. Stek på runt om så den får fin yta. Hetta upp en stekpanna riktigt hett, gärna med fettet från baconen kvar – ha annars i en klick smör och ha ner fläskfilén hel
Vi lade fläskfilén i en god marinad, smörfräste färska kantarelleroch lade på lite persilja och sedan åt vi med den här suuuupergoa såsen till klyftpotatisarna
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå. Fyllningen i den här filén är väldigt klassisk eftersom de passar så bra ihop
Smöra en ugnsfast form och lägg i det stekta köttet. Häll den stekta svampen över köttet. Klicka över färskosten och häll sist över grädden så att den nästan täcker
Öppen lasagne med köttfärssåsochostsås . Köttbullar i tomatsås. Kycklingsoppa med bacon och sparris. Högrevsgryta och potatismos med brynt smör och majs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.