Stekt makrill med spenatsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st makrillfilé
  • salt och peppar
  • grovt rågmjöl
  • 2 msk matfett
  • 200 g spenat
  • 1 st schalottenlök
  • 1 msk matfett
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • salt
  • potatis
  • citronklyftor
  • 4 st makrillfilé ca 300 g salt och peppar grovt rågmjöl 2 msk matfett Spenatsås: 200 g spenat hackad 1 st schalottenlök 1 msk matfett 1 msk vetemjöl 2 dl matlagningsgrädde eller mjölk salt peppar, muskotnöt Servera med: potatis kokt citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.