Både smak och konsistens är ruskigt likt originalet (maken tyckte till och med att det kändes lite fel att äta morotslaxen eftersom det kändes som att äta riktig lax)
Det ska bli skönt att ta en paus från zucchiniätandet, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog ganska snart att vara dösugen på maträtter med zucchini igen och börja längta till nästa skördesäsong
Bryt loss klyftorna med skalet på. Lägg vitlöken i en bunke och mosa sönder den med mixerstav. Rostad vitlöksyoghurt4 port1 hel vitlökrivet skal och saft från 1 citron1 msk olivolja0,5 msk flytande honung2 dl grekisk yoghurtflingsaltSätt ugnen på 175°
Servera med en klick vitlöksyoghurt i varje sopptallrik. Blanda sedan med pressad vitlök och gräslök. Skiva purjolöken och låt den fräsa med löken ett par minuter
Valet föll på fyllda kycklingfiléer med grönsaksbulgur. Till detta serverade jag en enkel vitlöksyoghurt som gav lite fräsha toner till den här middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.