Vegetarisk måndagsgryta. Stek champinjoner, lök och ingefära i lite olja. Skölj linserna och tillsätt dem dem tillsammans med crème fraiche och tomaterna
Mixa broccoli (bukett och stam) med ägg, kryddor och chili. 2 Vänd ihop med spenat, tomat och getost (mixa inte. 3 Forma järpar och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök och spenat. Linser är prima vardagsmat och en självklar basvara hemma hos oss
Lägg bröden på varandra och täck med aluminiumfolie. Krydda med salt. Ansa och skiva champinjonerna. För lång uppvärmning gör att bröden klibbar ihop och är svåra att sära på
Fräs morötter, lök och vitlök cirka 3 minuter tills det blir lätt brynt. Tillsätt paprika och låt den fräsa med ytterligare 3-4 minuter. 2 Rör ner paprikapulver, tomatpuré, kokosmjölk, tomater, buljong, bönor och lagerblad. 4 Smaka av böngrytan med salt och peppar, tillsätt nötter och örtkyddor och servera med ris och bröd (glutenfritt bröd till den som är överkänslig mot gluten)
Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt jasminris. Tillsätt ingefära, garam masala och tomatpuré. Tillsätt krossade tomater, vatten och crème fraiche, smula ner buljongtärningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.