Smält smör i en stekpanna och stek kycklingfärsen. Rör i koriander på slutet och servera direkt. 500g kycklingfärs. 1 paprika, i bitar (en halv röd och en halv grön tog jag). Efter några minuter tillsätt den röda löken, kryddor och currypasta, fräs runt i ca 5-8 minuter. Häll i kokosgrädden och låt puttra i 5 minuter. Tillsätt övriga grönsaker och puttra vidare i 5 minuter till. 500g kycklingfärs
Asiatisk kycklingfärsmed koriander och chili. Vietnamesisk dippsås - Nuoc cham. Finhacka salladslöken och chilin och blanda ner i färsen tillsammans med vitkålen och koriandern
K. y. c. k. l. i. n. g. f. ä. r. s. ,. å. o. e. ö. p. a. 1. /. 2. h. v. è. m. -. t. b. (. d. ). O. 3. j. 4. G. H. T. u. R. F. S. 5. 9. 0. A. L. t c. d l
Finhacka salladslöken och chilin och blanda ner i färsen tillsammans med vitkålen och koriandern. Den mesta av färsen rullade jag faktiskt, tillsammans med isbergssallad, in i rispapper till färska vårrullar
Tillsammans med sötpotatisen ochdippsåsen blir det en hel måltid. Börja med att blanda ihop vetemjöl, salt, kylskåpskallt smör och vatten med fingrarna till en deg
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.