Köttet stekte jag en kort stund på varje sida i smör och kryddade med salt och svartpeppar. Jag följde det recept jag använde mig av sist men tog aningen mindre vinäger jämfört med då
Färskostdipp med soltorkad tomat och basilika. I vår familj gör vi en stor satsning på mer grönt på bordet till alla måltider och de två små tycker det är roligt att få fixa stavar av gurka, morot och bryta buketter av blomkål
Färskostdipp med soltorkad tomat och basilika. I vår familj gör vi en stor satsning på mer grönt på bordet till alla måltider och de två små tycker det är roligt att få fixa stavar av gurka, morot och bryta buketter av blomkål
Sila bort vattnet och mixa palsternackan i en matberedare med lätt creme fraiche och mjölk. Bryn kantarelleroch lök i smöret i en stekpanna tills all vätska från svampen kokat in
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade medoch smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj medkantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute medtillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
Och vad är väl godare än hembakat bröd, bara doften som sprids i huset gör en lycklig ju och det här frö och nötbrödet lchf går tillochmed fort att baka, vilket passar utmärkt för en hungrig mage
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.