1 kg gösfilé [200 gr Gös per person] 25 g smör 400 g sockerärtor / person 400 g kantareller/ person salt peppar. 1 kg välsköljd fiskrens 2 gula lökar 1 morot 1 stjälk stjälkselleri 0,5 purjolök
700 g benfri gösfilé. 1saltKoka potatisen med skal i saltat vatten. 1Stek fisken på medelvärmemed skinnsidan neråt i 5 minuter, vänd sedan fisken och stek ytterligare i 4 minuter. 1Servera med en klyfta citron
Smörstektgösmed färskpotatis, nässlor och sparrisPortioner. Byxa och skär snitt genom gösens skinn. Stöt potatisen med smöret, vänd ner den rivna osten och smaka av med salt och peppar
Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar. Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar
Servera soppan med smulad fetaost och smörstekta valnötter. Det här är en riktigt matig och mäktig soppa som ska vara tjock i konstistensen… Det är så klart en smaksak men jag gillar den tjock, krämig och med lite textur
Låt oss göra denna rostade mackan medsmörstekta kantareller och picklade lingon. De sötsyrliga lingonen tillsammans med de smörstekta kantarellerna blev en väldigt bra kombo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.