Smörstekt torskrygg med citron- och dillstuvad purjolök och färskpotatis
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 450 gr färskpotatis
  • 1/2 purjolök (ca 100 gr)
  • 1/2 msk vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 kruka dill
  • 1/2 citron, finrivet skal
  • 1/2 burk crème fraiche (ca 1 dl)
  • 1 knippe rädisor
  • 1/2 rödlök 1/2 kruka dill
  • Olivolja
  • 1/2 citron, saft
  • 1 bit pepparrot
  • 1/2 citron
  • Sätt ugnen på 150°.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.