Fest

Fest

Vanilj

Vanilj

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 3 dl grädde 1 st gelatinblad 4 msk socker 1 st vaniljstång 1 st limefrukt(er) Köp receptet
Daimpannacotta

Daimpannacotta

Hejsan. Idag tänkte jag bjuda på vår nyårsefterrätt, Daimpannacotta. Kan det liksom någonsin bli fel. Älskar verkligen daim
Toast Skagen

Toast Skagen

300 g Räkor med skal. 12 msk Färsk dill. 11/2 msk Pressad citronsaft
Vit chokladtryffel med vallmofrön & citron

Vit chokladtryffel med vallmofrön & citron

Innan jag åt dessa tryfflar för första gången tyckte jag att vit choklad mest var sliskigt sött och rätt oätbart, men efter att ha ätit av de här raringarna insåg jag snabbt att tricket är att ge den vita chokladen en smakkompis, typ citron
Festbricka med goda små munsbitar

Festbricka med goda små munsbitar

Fyllda champinjonhattar. Välj stora champinjoner och beräkna ca 2-3 per portion. Blanda 75 g bredbar leverpastej med 1 msk vispgrädde
Clementinpannacotta

Clementinpannacotta

Ingredienser Portioner. 6 Clementinpannacotta 3 clementiner (3 clementiner motsvarar 1 tsk rivet skal och 1 dl pressad saft) 3 gelatinblad 4 dl vispgrädde 1 dl strösocker 1/2 tsk vaniljpulver Solroskrokant 25 g smör 3/4 dl strösocker 1 dl solrosfrön Garnering 2 clementiner 50 g mörk choklad färsk mynta Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Smör 5
Erik Lallerstedts bearnaisesås

Erik Lallerstedts bearnaisesås

200 g smör. 4 äggulor. 1 tsk dijonsenap. 1 tsk sherryvinäger. 1 tsk kalvfond (på flaska). 1-2 msk persilja, hackad
Hallonmoussetårta med kladdkakebotten

Hallonmoussetårta med kladdkakebotten

En ljuvligt god och lyxig hallonmoussetårta med kladdkakebotten. En garanterad succé. Kladdkakebotten. 100 g smält smör · 3 ägg · 3 dl socker · 3 dl vetemjöl · 1 dl kakao · 1 msk vaniljsocker · en nypa salt
Zeinas kalla bearnaise

Zeinas kalla bearnaise

crème fraiche. 1majonnäs. 1schalottenlök. 1vinäger, justera efter smak. 1dragon, torkad. 1persilja. 1senap, dijon eller vanlig
Smörstekt Gös med rostad purjolök

Smörstekt Gös med rostad purjolök

Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakare i centrala Toscana