Följ mig gärna där för fler middagstips och fler uppdateringar om vad jag sysslar med om dagarna. Tipsa gärna, jag tycker om rädisor så mycket och nu när de är i säsong försöker jag äta dem så ofta jag kan
1 kg gösfilé [200 gr Gös per person] 25 g smör 400 g sockerärtor / person 400 g kantareller/ person salt peppar. 1 l fiskfond 3 dl torrt vitt vin 3 dl vispgrädde 50 g smör 2 gula lökar, skivade 5 champinjoner, skivade 1 kvist timjan några persilje stjälkar 3 msk beurre manié (1 del mjukt smör och 1 del vetemjöl hoprört till en pasta) salt peppar citron (några stänk)
Häll upp det knaperstekta baconet på hushållspapper. Tillsätt en matsked smör i stekpannan och stek gösen ett par minuter på varje sida, Salta och peppraServera gösenmed ostcreme och bacon, citronklyfta och nykokt potatis samt ett glas gott vitt vin
Smaka av med salt och peppar och tillsätt gräslöken. Dela filéerna på mitten, salta och peppra. Servera fisken med kokt potatis, kokta sockerärtor och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.