Skeda över bryntsmöroch toppa med en dillkvist. Om du har torskrygg med skinn lägger du ner torsken med skinnsidan ner och öser sedan ovansidan medsmör tills torsken är klar - den ska ha en liten kärna i mitten
När grönsakerna är färdiga kan du ösa dem en sista gång före servering – det är inte säkert att du behöver allt smör så får du något över häller du det i en glasburk och förvarar i kylen och kan glasera andra grönsaker med det en annan gång
Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citron i det bryntasmöretoch jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Jag lagade mat mest på känn och har tyvärr inget exakt recept. Smaksätt gärna med salt och peppar. Salta fiskbitarna och låt dem puttra i smör i en stekpanna
Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, bryntsmöroch rikligt med pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.