Stekt abborre med gräddig spetskål
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g skrubbad potatis
  • 600 g spetskål
  • 50 g babyspenat
  • 1 knippe dill
  • 1 dl grädde
  • olivolja
  • salt
  • 600 g abborrfilé
  • mycket smör
  • salt och peppar
  • blomsterkrasse
  • smörgåskrasse
  • citronskal, rivet
  • Färskpotatis 600 g skrubbad potatis
  • Spetskål 600 g spetskål 50 g babyspenat 1 knippe dill 1 dl grädde olivolja salt
  • Abborre 600 g abborrfilé mycket smör salt och peppar
  • Garnityr blomsterkrasse smörgåskrasse citronskal, rivet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.