Gräddstekt abborre med löjrom och kantareller
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g abborrfilé (byxad)
  • salt
  • vetemjöl
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 msk matolja
  • 50 g smör
  • 1 citron, saften
  • 5 dl grädde
  • 3 msk gräslök
  • 300 g färska kantareller
  • 2 msk smör
  • 50 g löjrom
  • 1 näve plockad dill (spara stjälkarna)
  • 800 g potatis, pressad
  • dillstjälkar
  • 600 g abborrfilé (byxad) salt vetemjöl 1 gul lök, finhackad 2 msk matolja 50 g smör 1 citron, saften 5 dl grädde 3 msk gräslök 300 g färska kantareller 2 msk smör 50 g löjrom 1 näve plockad dill (spara stjälkarna) 800 g potatis, pressad dillstjälkar salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.