Fördela salladen över och lägg på abborren och tomaterna. Vänd abborrarna först i vetemjölet, sedan i ägget och sist i ströbrödet som blandats med citronpepparn
Filéa abborren och byxa den (skär ut benen). Aborre. Om du är osäker, be din fiskhandlare om hjälp. Rulla ihop filéerna till rullader och lägg ner i en låg kastrull och täck med fiskfond
Öppna och rensa abborren. Salta rejält både i och på fisken. Fyll fisken med enris och en klick smör. Bädda in fisken i enris på ett grillgaller och lägg sedan över elden
Smörstekt abborre. Smörstekt abborre600 g abborrfiléer med skinn smör, till stekning. Risotto. Fräs löken mjuk i en tjockbottnad och vid kastrull, utan att den tar färg i oljan
Skär sedan bort benen på abborrefiléerna. Sen är det dags att montera, först potatis i botten, fortsätt med tre abborrefiléer, lite rödlök, ca två ansjovisfiléer, en liten klick kaviar och creme fraiche samt lite svartpeppar